Mirela Vaida va cânta desculță în semifinala Eurovision

0

Fosta prezentatoare TV este entuziasmată că va ajunge în orașul natal, unde duminică are loc prima semifinală Eurovision. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Mirela Vaida ne-a povestit că a întâmpinat provocări în alegerea ținutei.

„Rochia s-a lucrat în câteva zile. Au fost necesare mai multe probe, pentru că de la data măsurătorilor până la data primei probe, burtica a cam crescut… Eu am lăsat și o marjă, în cazul în care ajung în finala de la București. (râde) E o rochie «rabatabilă», în continuă transformare, la care s-au folosit 25 de metri de mătase naturală, albastru electric, pentru că textul piesei «Underground» e despre o stare mai… albastră. M-au ajutat la realizarea ei stilista Magda Mohamed și designerul Geanina Punkosti, care a și executat-o”, ne-a spus artista.

Mirela își va face apariția pe scena Eurovision de la Iași într-o rochie lungă, în mai multe straturi, aparent simplă, fără zorzoane.

A renunțat la tocuri și va urca desculță pe scena concursului

Având în vedere că este în luna a șaptea de sarcină, Mirela Vaida și-a luat măsuri pentru călătoria la Iași. S-a asigurat că poate să ajungă acolo cu avionul și a renunțat la tocuri pentru concursul muzical, chiar dacă va purta o rochie elegantă.

„Îmi doresc să fiu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.