Millie Bobby Brown e starul de care cu toții avem nevoie

0

„Voi vorbi pentru milioanele de copii ale căror voci au fost reduse la tăcere de mult prea mult timp. Voi aduce în discuție problemele cu care se confruntă copiii vulnerabili din toată lumea. Asta include a-i reprezenta în locuri unde nu au avut până acum un loc la masa negocierilor.” – discursul acesta nu-i aparține lui Nelson Mandela, ci unei actrițe dintr-un serial Netflix, care la 14 ani devenea cea mai tânără ambasadoare UNICEF și cea mai tânără persoană inclusă de revista Time în topul celor mai influenți oameni din lume. O cheamă Millie Bobby Brown, dar s-ar putea să o știi ca Eleven, personajul pe care îl interpretează în Stranger Things, ajuns acum la al treilea sezon.

Acțiunea serialului creat de frații Matt și Ross Duffer are loc în anii 80 într-un orășel american fictiv și are tot ce îi trebuie unui tribut adus acelor vremuri. Avem clasica gașcă de băieți care ar vrea să se îndrepte mai repede spre adolescență, a căror viață este dată peste cap de dispariția unuia dintre ei și de tot felul de evenimente supranaturale. În încercarea de a desluși misterele li se alătură Eleven – numele vine de la tatuajul pe care îl are pe braț –, proaspăt evadată dintr-un laborator unde se fac niște experimente suspecte. Și pentru că vorbim de un serial care privește nostalgic spre filme ca E.T., Stand by Me sau Aliens, o avem în distribuție pe Winona Ryder, cu care Bobby Brown împarte câteva trăsături fizionomice.

Dacă despre Eleven nu știm la început mare lucru în afară de faptul că are puteri telekinetice și o privire care ar pune pe oricine în dificultate (la propriu și la figurat), despre Millie Bobby Brown avem mai multe informații:…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.