Miley Cyrus și Cody Simpson și-au făcut tatuaje identice, după 5 luni de relație

0

Miley Cyrus și Cody Simpson continuă să ne surprindă. Și spunem asta deoarece artista și iubitul ei și-au făcut aceleași tatuaje.

Mai exact, ei au ales să își facă un mic trident, un obiect care în antichitate era considerat drept un simbol al puterii zeului Neptun. Tatuajele lor au fost făcute de către artistul Nico Bassill din Los Angeles.

Iar dacă te întrebai care este semnificația din spatele acestui tatuaj, ei bine, există una bineîntemeiată. Se pare că în curând Cody Simpson va lansa o carte de poezii care se numește „Prințul Neptun.”

Cu toate acestea, nu este pentru prima dată când Miley Cyrus și Cody Simpson își fac tatuaje împreună. În luna octombrie cei doi au mers împreună la un salon de tatuaje, iar Cody a ales să își tatueze pe piept un craniu, iar Miley și-a făcut o inimă pe brațul stâng.

O sursă a declarat pentru Us Weekly faptul că ei se înțeleg extrem de bine și nu își fac planuri de viitor, ci mai degrabă vor să trăiască liniștiți momentele petrecute împreună. „Ei nu și-au impus restricții, se distrează și văd încotro merge relație. Cody…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.