Miley Cyrus, comentariu amuzant la adresa soțului ei, Liam Hemsworth

0

Miley Cyrus, în vârstă de 26 de ani, a venit singură la premiera filmului „Isn’t It Romantic” în care joacă și soțul ei, Liam Hemsworth, ea ținându-i locul acestuia, actorul având probleme de sănătate.

Artista a purtat o ținută Maison Valentino, iar apariția ei a atras toate privirile. Miley a sosit singură și la Premiile Grammy, o sursă dezvăluind pentru E! News că Liam are pietre la rinichi. El a fost nevoit să stea în spital o noapte, Rebel Wilison spunând că a primit și un mesaj de la el, actorul lipsind duminică și de la un eveniment de presă: „Ne-a dat mesaj dimineața aceasta – el a stat în spital peste noapte, deci sperăm să fie bine.”

Deși gestul lui Miley este unul adorabil și emoționant, mesajul și imaginele postate pe Instagram sunt cele care au atras atenția tuturor.

„Sunt atât de mândră de soțul meu atrăgător și de noul lui film #IsntItRomantic. Din nefericire el nu a putut veni la premieră din cauza unor probleme de sănătate… dar își revine și are nevoie de timp de odihnă/vindecare. Este dificil pentru artiști să se pună pe primul loc, înaintea proiectului, dar de data asta a fost crucial… Sunt mândră să îl reprezint pe el și munca lui incredibilă. Sunt atât de fericită să îl…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.