”Mie-mi place să fiu mai banală”

0

Carmen Brumă este extrem de atentă și îi place să se documenteze despre tendințele actuale, însă este de părere că nu neapărat tot ce este la modă trebuie purtat.

Carmen a afișat de-a lungul timpului un stil clasic, rafinat și feminin, în defavoarea ținutelor îndrăznețe, vulgare.

„Eu nu îndrăznesc prea mult. Știu că acum toată lumea îți spune <<Îndrăznește, fără ținute banale>>…Nu, nene. Mie-mi place să fiu mai banală vestimentar. Îmi plac foart mult chestiile sigure, clasice, simple, minimaliste. Nu mă interesează să fiu regina tendințelor. Îmi place să iau din lucrurile care se poartă și sunt în tendințe, doar ceea ce mi se potrivește și mă avantajează”.

Carmen Brumă, despre tendințele actuale! Ce nu ar purta vedeta niciodată

Carmen Brumă ne-a mărturisit că nu ține cont de tendințe și că poartă doar ceea ce consideră că i se potrivește.

Cu toate acestea, însă, vedeta este la curent cu trendurile actuale și declară că ar purta chiar și culorile neon, însă nu din cap până-n picioare. Carmen Brumă a prins pentru a doua oară trendul culorilor neon.

„Am văzut că se poartă foarte mult culorile astea neon și lucrul ăsta îmi place foarte mult. Nu l-aș pune din cap până-n picioare, dar așa o pată de roz, de ciclam, verde fosforescent, îmi place. E o tendință care a mai fost în modă, adică eu am mai prins-o o dată”.

Cu toții avem și lucruri pe care nu le-am purta niciodată, indiferent care sunt tendințele. Ei bine, Carmen Brumă ne-a dezvăluit care sunt piesele vestimentare pe care nu le-ar purta nici dacă ar arăta ca..Naomi Campbell sau Gigi Hadid.

„Nu-mi plac foarte mult hainele oversized, nu-mi place genul ăla de sacou care curge de pe tine. Nu mă interesează. Nu-mi place și nu mă avantajează.

Sunt multe lucruri pe care nu le-aș purta. De exemplu, nu îmi plac deloc pantalonii ăștia cu talie foarte înaltă care,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.