Michelle Obama se solidarizează cu Greta Thunberg după ce a fost ironizată de Trump

0

Fosta Primă Doamnă a SUA Michelle Obama s-a solidarizat vineri cu tânăra activistă pentru mediu Greta Thunberg după ce preşedintele american, Donald Trump, a ironizat-o şi a considerat „ridicolă” desemnarea adolescentei suedeze drept Persoana Anului 2019 de revista Time, relatează EFE.

„Greta, nu lăsa pe nimeni să stingă lumina ta”, a scris Michelle Obama pe contul său de Twitter. „Asemeni fetelor pe care le-am cunoscut în Vietnam şi în întreaga lume, ai atâtea de oferit nouă tuturor”, a continuat Michelle.

„Nu-i asculta pe cei neîncrezători şi aminteşte-şi de milioanele de persoane care te aplaudă”, a adăugat doamna Obama care a vizitat recent alături de actriţa Julia Roberts Vietnamul pentru a promova educaţia fetelor.

Într-un mesaj pe contul său de Twitter, preşedintele Trump a ironizat-o joi pe adolescenta de 16 ani, declarând că desemnarea activistei suedeze drept Persoana Anului 2019 de revista americană Time este ”ridicolă’. Thunberg a devenit miercuri laureata acestei distincţii anuale onorifice ca recunoaştere pentru activitatea sa care a inspirat milioane de tineri să lupte împotriva schimbărilor climatice.

„Cât de ridicol. Greta trebuie să ia măsuri pentru a-şi gestiona furia, apoi să meargă, aşa cum se făcea pe vremuri, la un film cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.