Mesajul emoționant al lui Costin Gheorghe, de la Exatlon, pentru fiica sa

0

 

În ediția de aseară Exatlon, emoțiile și dorul și-au spus cuvântul și faimosul i-a transmis un mesaj micuței pe care declara, înainte de a plecă în Republica Dominicană, că o iubește „ca pe ochii din cap”.

„Ema, mi-e tare dor de tine, ești în gândul meu zilnic. Știu că acum, cât timp tu ești la grădiniță eu nu pot să fiu lângă tine, să te urmăresc, să dorm cu tine, să te țin în brațe, să îți fac plăcerile, dar când mă voi întoarce de aici, ți le voi da înzecit”, a fost mesajul plin de dragoste pe care tânărul fotbalist l-a transmis fiicei sale.

De altfel, pentru Costin Gheorghe familia reprezintă totul. Tatăl s[u, preot, este modelul s[u în viață și persoana care l-a susținut în orice decizie. Părintele a fost, de altfel, și cel care l-a dus la antrenamente și l-a încurajat să își urmeze visul și tot el este modelul de tat[ pe care tânărul fotbalist dorește să-l urmeze.

„Tata o să îmi lipsească foarte mult, îmi fac bine sfaturile lui, gândurile lui! Până m-am hotărât să merg la fotbal, eram la biserică toată ziua, lângă tata, în altar. Aveam emoții să-i spun că vreau să merg la fotbal, nu știam dacă e acord, dar nu s-a opus, chiar a fost mândru și surprins de decizia mea. Și din ziua aia tata m-a dus în fiecare zi la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.