Men’s Fashion Week – Ce au prezentat la Paris JW Anderson, Off-White, Valentino și Raf Simons

0

Paris a fost epicentrul modei bărbaților pe parcursul ultimelor zile, prilej pentru noi să privim cu atenție și să luăm notițe în legătură cu cele mai importante tendințe ale momentului.

Și chiar dacă viziunea diferă de la designer la designer, am putut trage niște concluzii cu privire la ce se poartă și ce nu sezonul acesta. Ca un preview al ceea ce înseamnă Spring 2020 Menswear, avem de spus doar trei cuvinte: imprimeuri, cargo, oversized.

Valentino

Sezonul acesta, Pierpaolo Piccioli a reușit o colecție inedită, îndreptată mai mult către zona de streetwear. Cămășile și tricourile cu imprimeuri au fost inspirate dintr-o natură utopică, iar alături de paleta de culori vibrante, a fost adus în discuție un Valentino fantezist, futurist.

Printul camo în nuanțe de albastru și portocaliu neon a fost printre vedetele colecției, fiind fundalul pe care Piccioli a decis să introducă creaturi imaginare- dragoni zburători. Această abordare, dominată de idei fantastice a fost suținută de melodia de pe fundal din timpul prezentării, și anume Pink Floyd- „Breathe (in the Air)”.

Chiar și alături de acest imaginar fantezist, colecția aceasta este considerată a fi una dintre cele mai comerciale lansate de Piccioli. Se regăsesc piese iconice brandului, spre exemplu gențile cross-body cu monogramă și sneakerșii Heavyweight Garavani. Înclinația designerului către streetwear vine în completarea talentului să incontestabil pentru womenswear și haute couture, așadar nu ne îndoim de succesul pe care urmează să îl aibă.

Raf Simons

Dacă Pierpaolo Piccioli este un novice în ceea ce înseamnă streetstyle-ul, Raf Simons ar putea da lecții oricui.  Designerul pare că după ce a cedat poziția sa din cadrul Calvin Klein, se concentrează pe exprimarea sentimentelor și trăirilor într-o manieră cât mai autentică în colecțiile propriului său brand. Din acest motiv, privind către…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.