Meghan Markle se întoarce în Canada la fiul ei, fără Prințul Harry

0

Decizia luată de Meghan Markle și Prințul Harry i-a surprins chiar și pe membrii familiei regale, declarația oficială a Reginei indicând faptul că nimeni nu a știut de planul celor doi.

După anunțul care produce noi controverse pentru familia regală, Ducesa de Sussex a ales să se întoarcă în Canada, unde ea și Prințul Harry l-au lăsat pe fiul lor în vârstă de opt luni, Archie. Potrivit The Post, cei doi ales să își lase fiul cu prietena lui Meghan, Jessica Mulroney, și cu o dădacă, pentru a se putea ocupa de primele angajamente ale anului.

Astfel, după ce a participat la primul eveniment public și a anunțat marea schimbare, Ducesa a ales să se întoarcă în Vancouver, Prințul Harry rămânând în Marea Britanie pentru a rezolva situația creată după renunțarea la titlul de „seniori”.

Potrivit presei, Prințul Harry se va întoarce în curând în Canada pentru a fi alături de soția sa, însă el are un alt eveniment programat în Anglia joia viitoare.

Între timp el și restul membrilor familiei regale trebuie să găsească soluții pentru a gestiona cât mai bine această criză. Potrivit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.