Meghan Markle, mesaje inspiraționale pe banane, pentru lucrătoarele sexuale

0

Mesajele ducesei de Sussex scrise pe banane pentru lucrătoarele sexuale din Bristol au fost catalogate drept „ofensive” de unul dintre recipienți.

Meghan a luat decizia de a scrie mesaje inspiraționale pe fructe în timpul unei vizite oficiale în Bristol. Viitoarea mămică a folosit un marker negru pentru a scrie scurte mesaje precum „fii puternică”, sau „ești iubită”.

Soția prințului Harry a făcut alegerea de a scrie acest tip de mesaje în timp ce s-a întâlnit cu o femeie care a practicat prostituția, la un centru care ajută lucrătoarele sexuale să plece de pe străzi.

Meghan și soțul ei a dus organizației mâncare, prezervative, pături și sticle de apă caldă.

În timp ce pachetele erau pregătite în bucătăria organizației, ducesa a spus dintr-o dată: „De fapt, aveți un marker? Am o idee. Am văzut acest proiect pe are l-a început o femeie undeva în State la un program de prânz dintr-o școală. Pe fiecare banană, ea a scris o afirmație pentru a-i face pe copii să se simtă puternici. A fost cea mai incredibilă idee – acest gest mic”.

Înarmată cu un marker și cu cuvintele „Mă ocup de mesajele de pe banane”, ea a scris o serie de mesaje pe bananele destinate pachetelor.

Meghan scriind mesaje pe banane

O lucrătoare sexuală a declarat mai apoi pentru The Sun, că ideea ducesei a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.