Meghan Markle ar fi însărcinată în șase luni

0

Presa britanică scrie că soția prințului Harry ar fi dezvăluit, luni, în timpul unui eveniment la care a participat, că este însărcinată în șase luni și că trebuie să nască la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Ducesa de Sussex a spus și că nu cunoaște sexul viitorului bebeluș, scrie Reuters.

Dezvăluirea a fost făcută la un eveniment organizat în Hamilton Square din Birkenhead, la care a participat Meghan. În timpul unei discuții cu câteva persoane care se aflau în acel loc pentru a o felicita, ea ar fi sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie.

„Ea a spus că este gravidă în şase luni şi că urmează să nască la sfârşitul lunii aprilie, începutul lunii mai”, a dezvăluit  Kim Thompson care a salutat cuplul regal şi a avut un scurt schimb de replici cu Meghan.

„Am întrebat-o dacă este fată sau băiat, iar ea a spus că nu ştie”, a mărturisit aceleiaşi agenţii de ştiri Kitty Dudley, o fetiţă în vârstă de 9 ani.

Palatul Kensington a anunţat anul trecut în luna octombrie că Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019.

Fanii familiei regale așteaptă cu nerăbdarea venirea primului copil al prințului Harry. Casele de pariuri…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.