Maurice Munteanu îți dezvăluie tot ce se mai întâmplă în moda masculină, trend-uri, chestii, socoteli

0

Cu toate acestea, o industrie, un fel de mașinărie imensă, lansează colecții după colecții și asta se lasă uneori cu mici drame – de ce, domnule, trebuie să ne îmbrăcăm ca femeile, cine poartă toate chestiile astea, de ce costă atât?

Ideea e că bărbații nu trebuie să se îmbrace ca femeile. Dar s-a întâmplat o chestie interesantă – după zeci de ani în care femeile au purtat sacouri masculine, pantofi Oxford, pantaloni cu talia înaltă și pense, bref, tot felul de chestii de inspirație masculină, a venit și rândul bărbaților să experimenteze – botine cu toc ceva mai înalt (vezi Maison Margiela), rochii-cămașă (Ann Demeulemeester), paltoane cu volume îndrăznețe (Louis Vuitton), salopete mulate, fluo (Balenciaga) etc.

Din punct de vedere social s-a născut o chestie interesantă – dacă o femeie poartă un costum masculin nu o judecă nimeni, ba dimpotrivă, toată lumea apreciază intenția. Dar dacă un bărbat își pune o chestie cu paiete sau niște ciocate cu toc de 5 centimetri încep comentariile. Cum ai da-o, tot nu mi se pare corect. Păi, ori e egalitate, ori nu mai e egalitate? Dar hai să vedem ce mai poartă bărbații în toamna lui 2019! Uite, o să încep cu un trend care mi se pare foarte cool:

ALBASTRU KLEIN

O nuanță perfectă – Marni are câteva piese impecabile: paltoane, pantaloni și sacouri. O găselniță stilistică ar fi să combini albastrul Klein cu alte nuanțe de albastru.

PALTONUL CLASIC REINTERPRETAT

Paltonul clasic reinterpretat, așa cum am văzut la Celine – tip halat, cu un aer retro, arată OK și într-un context business, dar și combinat cu piese casual.

ȘALURI & EȘARFE

Puteți arunca…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.