Masca pentru păr cu banane – Remediul natural pentru un păr sănătos

0

Măștile din comerț nu sunt mereu tocmai cea mai bună opțiune pentru părul tău, așa că le poți înlocui fără probleme cu cele preparate din ingrediente 100% naturale, chiar la tine acasă.

Un astfel de exemplu bun de urmat este masca de păr cu banane, în mai multe combinații, cu miere, cu ou sau avocado, în funcție de tipul tău de păr. Aceasta oferă strălucirea după care râvnește părul tău și îi facilitează creșterea.

1. Mască cu ou și banană

Pentru această mască nu ai nevoie decât de două ingrediente, suficiente pentru a-ți da strălucire firului de păr și să îi faciliteze creșterea în lungime. Un studiu de laborator efectuat în 2018 demonstrează că proteina din nou ajută părul să crească.

Vei avea nevoie de:

1-2 banane decojite, în funcţie de lungimea părului

1 ou

Pune cele două ingrediente într-un blender și amestecă-le pentru a se omogeniza mai bine, aplică produsul pe scalp și lungimea părului și lasă-l 15 minute să acționeze. Clătește părul cu apă caldă.

2. Mască de păr cu banană și miere

Mierea conține din plin antioxidanți care te pot ajuta la vindecarea scalpului uscat și iritat. Această mască este perfectă pentru a trata mătreața.

Vei avea nevoie de:

1/2-1 linguriţe de miere, în funcţie de lungimea părului (ideal ar fi să fie miere de Manuka)

1-2 banane

Amestecă cele două ingrediente într-un blender și aplică pe scalp și lungimea părului și lasă-l 15 minute să acționeze. Clătește părul cu apă caldă.

3. Mască de păr cu banană și cocos

Banana și cocosul fac o pereche uimitoare pentru părul tău, lăsându-l super hidratat și catifelat. Această mască este minunată după decolorarea sau vopsirea părului, pentru a trata foliculii de păr deteriorați.

Ingrediente:

1 linguriţă de ulei de cocos (la temperatura camerei)

1-2 banane

Pune cele două ingrediente într-un blender și amestecă-le…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.