Mama lui Michelle Obama crede că fiica ei nu este o „celebritate adevărată”

0

Michelle Obama este, probabil, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate persoane din lume, însă mama ei pare să aibă o altă părere. Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a postat recent un schimb de mesaje cu mama ei, Marian Robinson, după apariția surprinzătoare pe scena Premiilor Grammy, duminică seară.

„Presupun că ai fost un succes la Grammy. Am văzut pentru că m-a sunat Gracie. Ai întâlnit pe cineva dintre starurile adevărate sau ai plecat imediat după ce ai terminat?”, i-a scris Marian fiicei sale. „Sunt un star adevărat, apropo”, a adăugat Michelle, mesaj la care mama ei a răspuns „Yeah”.

Michelle a postat imaginile cu descrierea „Când mama ta nu crede că ești o celebritate adevărată…Aseară în Phoenix am avut această conversație cu mama despre seara Premiilor Grammy și a trebuit să o împart cu voi toți. #mesajedelamama”, amuzându-i pe toți cei îi urmăresc activitatea pe Instagram.

Michelle Obama a avut o apariție surpriză în seara evenimentului, alături de Alicia Keys, Lady Gaga, Jennifer Lopez și Jada Pinkett Smith, obținând chiar aplauzele întregii săli pentru discursul puternic pe care l-a susținut despre influența muzicii asupra vieților noastre.

Citește și:
Legătură mai puțin…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.