Mai mult decât un simplu șampon sau tratament pentru păr

0

Olaplex aparține elitei produselor de înfrumusețare, care se ridică la înălțimea pretențiilor lor miraculoase. Cei mai buni profesioniști ai părului din lume jură cu toții pe Olaplex, deoarece funcționează ca nimic altceva, pentru a întări părul din interior spre exterior. Acest lucru permite să aibă loc transformări imposibile fără a deteriora iremediabil părul.

 

Olaplex este un proces în mai multe etape care are ca scop repararea și prevenirea deteriorarii părului. Acționează la nivel molecular prin restabilirea legăturilor disulfurice rupte ale părului, care pot rezulta din tratamente chimice dure, cum ar fi decolorarea și vopsirea.

 

Ceea ce face ca sistemul Olaplex să fie atât de iubit este faptul că funcționează cu toate tipurile și texturile de păr. După cum spune Martine Robertson, director de educație la Olaplex, „Olaplex este pentru toată lumea, la propriu. Tot părul trece prin stres care poate duce la rupere. Imaginează-ți că Olaplex este ca o rutină de sală pentru părul tău – cu cât îl folosești mai mult, cu atât mai puternic. Păriș va fi mai sănătos și mai strălucitor.” Natural, colorat, fin, plin – chiar și extensiile – toate tipurile de păr beneficiază de Olaplex.

 

Spre deosebire de toate celelalte sisteme de reparare a părului, Olaplex a luat aurul cu formula sa. Ingredientul vedetă este dimaleatul de bis-aminopropil diglicol. Este un ingredient patentat care restabilește în mod activ legăturile rupte. Olaplex repară fiecare șuviță de păr în întregime (de la bază la vârfuri) – găsește legături care au fost rupte prin diverse mijloace (vopsire a părului, uscătoare de păr etc.) și le conectează. Aceasta înseamnă că legăturile rupte sau slabe, situate oriunde pe firul de păr, sunt vizate.

 

  • Utilizați Olaplex ca tratament de condiționare

Folosit ca tratament de condiționare, pașii sunt destul de simpli. Începe prin a aplica o cantitate generoasă de produs pe părul umed, de la rădăcini până la vârfuri. Pieptănați și lăsați să acționeze aproximativ 10 minute, la fel ca o mască de păr. În cele din urmă, doar clătiți și șamponați și condiționați ca de obicei.

 

  • Utilizați săptămânal

Cât de des ar trebui să utilizați Olaplex? Asta depinde de amploarea și severitatea deteriorării părului tău. Se recomandă includerea unui tratament la fiecare vizită la salon, urmată de produsele potrivit, acasa. Cu toate acestea, pentru părul deteriorat moderat până la sever, se recomanda intensificarea acestora.

 

  • Utilizați pe părul vopsit

Experții spun că Olaplex este util în special pentru blonde, deoarece a deveni mai deschis decât culoarea naturală implică ruperea legăturilor părului. Când eliminăm pigmentul, folosim o vopsea de înălbire sau amoniată pentru a evidenția părul. Aceasta provoacă umflarea cuticulei părului pentru ca vopseaua sau decolorantul să-și facă treaba. Aici intervine Olaplex și „asigură o iluminare sănătoasă”.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.