Mădălina Ghenea apare în noua campanie „Run Loubi Run”, lansată de Christian Louboutin

0

Christian Louboutin a lansat noua colecție primăvară-vară 2019 de pantofi sport, intitulată „Run Loubi Run”, iar Mădălina Ghenea ne-a uimit cu apariția sa în campania care a debutat astăzi. „Sunt onorată să fac parte din campania #RunLoubiRun regizată de @quincy”, a adăugat modelul în descrierea fotografiei postată pe contul personal de Instagram.

Cântărețul și actorul Quincy Brown, fiul vitreg al lui Sean Diddy Combs, a regizat noua campanie de pantofi sport a Christian Louboutin. Quincy crede că Louboutin este „brand-ul care împinge barierele stilului și își asumă riscuri”. „Această generație comunică prin intermediul social media, iar Quincy vorbește limba lor, așa că am simțit că este persoana potrivită care să-și impună viziunea asupra acestei lansări”, le-a spus Louboutin celor de la The Hollywood Reporter.

Pantofii sport au fost creați într-o varietate de culori și pot fi purtați atât pe stradă, într-o ținută urbană, cât și pe covorul roșu, în cadrul unui eveniment special. Colecția include și modelul Krystal Sock Donna Flat care combină materialele cu strasurile iconice ale casei de modă.

Citește și:
DAN BELEIU PENTRU BALMAIN

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.