Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat. Andrei Ștefănescu i-a dat de gol | Româneşti, Vedete

0

Liviu Vârciu și Anda Călin se pare că s-au decis să-și mai acorde o șansă. Cu ocazia zilei de naștere a carismaticului artist, Anda Călin i-a transmis un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare. Liviu Vârciu a împlinit 38 de ani pe data de 17 martie:  La mulţi ani, iubitule tătic. Te iubim până la cer şi înapoi.” – a scris mama fetiței sale pe rețelele de socializare.

Andrei Ștefănescu, cel mai bun prieten al lui Liviu Vârciu, a confirmat împăcarea celor doi: „Ce mesaj frumos, poza este superbă. Au luat o mică pauză şi iată-i acum împreună, fericiţi şi împliniţi. Bravo, iar fetiţa este superbă. Se înţeleg foarte bine”, – a spus Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

Liviu Vârciu este recunoscut grație escapadelor sale amoroase. Cu mult înainte de a ajunge la altar cu Adelina Pestrițu, încă de pe vremea cânt făcea furori cu formația L.A, Liviu Vârciu a trăit o poveste de dragoste cu Ramona Teiceanu, Ami, așa cum o alintau cei apropiați, originară din Arad. În urma acestei romanțe s-a născut și prima fetiță a artistului: Carmina.

Sursă foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.