Lauren Sanchez i-a trimis unei prietene poze cu organele genitale ale lui Bezos

0

Sanchez a trimis unei prietene imaginile cu zona genitală a lui Bezos, pe care miliardarul i le-a dat, iar aceasta din urmă le-a oferit publicației National Enquirer.

Printre SMS-urile pe care Bezos i le-a trimis prezentatoarei tv au fost și unele în care îi spune că o iubește și îi face mai multe promisiuni intime și indecente.

Peste opt luni, Sanchez și Bezos s-au întâlnit în secret în locuințele lor, în avionul privat al miliardarului și în hoteluri de lux.

După ce a intrat în posesia imaginilor și a SMS-urilor, Enquirer a lansat o urmărire a celor doi și timp de mai multe luni i-au surprins în timp ce s-au întâlnit și au călătorit împreună cu avionul șefului Amazon.

Enquirer susține Bezos a anunțat divorțul de soția sa MacKenzie, deoarece știa că săptămâna aceasta va fi publicat articolul despre aventura lui cu Sanchez.

Între timp, o sursă care a văzut mesajele text mai deochiate – pe care tabloidul nu le-a publicat și care cuprind imagini explicite –  spune că Bezos se poate lăuda și cu altceva, nu doar cu contul său uriaș din bancă. „E uriaș”, spuse sursa citată de Page Six.

Un membru al echipei Enquirer care a lucrat la investigație spune că operațiunea care a durat patru luni a fost numită „Project Alexa”, după asistentul digital al lui Amazon…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.