Lady Gaga a dezvăluit ce i-a spus Bradley Cooper înainte de duetul emoționant de la Premiile Oscar

0

Bradley Cooper i-a spus cel mai bun lucru lui Lady Gaga înainte ca cei doi să cânte împreună la Premiile Oscar 2019.

Lady Gaga a câștigat un Premiu Oscar pentru Cel mai bun cântec, iar aceasta, alături de compozitorii Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt, a răspuns mai multor întrebări despre acest proiect și despre succesul melodiei „Shallow”.

În cadrul interviului, Lady Gaga a fost întrebată dacă are sfaturi pentru membrii comunității LGBTQI din Australia, aceștia sărbătorind Mardi Gras. Aceasta le-a dezvăluit atunci ce sfat a primit chiar de la colegul ei, Bradley Cooper, în timpul pregătirilor pentru duetul care va rămâne în istorie.

„Ce aș vrea să spune este că unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai curajul să fii tu. Mi-aș dori ca toată lumea care va sărbători să simtă bucurie în sinea lor. Asta este ceea ce Bradley mi-a spus ieri, înainte de ultima repetiție pentru ‘Shallow. El mi-a spus ‘Hai să punem puțină bucurie. Eu a spus ‘OK și așa cum se pare, bucuria a făcut multe pentru mine.”

„Așa că îți voi spune ceva”, a continuat Lady Gaga. „Sper ca toată lumea din Sydney simte atât de multă bucurie și sărbătorește cu toate identitățile. Totodată, am și un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.