Kylie Jenner vorbește pentru prima dată cu sinceritate despre operațiile sale estetice

0

Kylie Jenner a recunoscut că a apelat la filler-e, deși în luna iulie a anului trecut a renunțat pentru o perioadă la cele care îi modificau aspectul buzelor. Însă ea susține că nu are nicio altă intervenție estetică. „Oamenii cred că am apelat complet la bisturiu și că mi-am reconstruit în întregime fața, ceea ce este complet fals”, spune ea. „Sunt îngrozită! Nu aș face niciodată așa ceva. Ei nu înțeleg ce pot face cu adevărat o coafură bună, un machiaj bun și, da, filler-e”.

Kylie a vorbit și despre zvonurile potrivit cărora cu un machiaj potrivit orice persoană ar putea arăta precum ea în imaginile pe care le postează pe Instagram. „Cu siguranță că nu se poate. Este vorba de filler-e. Nu neg acest lucru.”

Starul reality a vorbit și de imaginile care i-au determinat pe mulți să creadă că s-a logodit cu iubitul ei, Travis Scott, precizând că un inel pe acel deget nu înseamnă automat că urmează să se și căsătorească. Însă, atunci când Travis o va cere în căsătorie și, potrivit Paper, Kylie este convinsă că acest lucru se va întâmpla în curând, „O să spun tuturor imediat”, a declarat ea.

Un alt lucru demn de menționat din interviul acordat Paper este faptul că Jenner susține că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.