Kim Kardashian se confruntă cu o altă erupție a pielii din cauza psoriazisului

0

Ieri, Kim Kardashian a postat pe Instagram Stories un selfie arătându-și petele roșii care i-au apărut pe față în urma unei erupții cauze de psoriazis. Postarea vine la doar o lună după ce fondatoare KKW Beauty a vorbit despre metodele pe care le aplică pentru a-și vindeca pielea de psoriazis, metode care par să nu dea rezultatul dorit.

Kim Kardashian West se luptă cu o erupție agresivă a pielii cauzată de psoriazis, vedeta încercând de-a lungul timpului nenumărate tratamente pentru a vindeca petele roșii apărute atât pe față, cât și pe picioare. Kim le-a cerut sfatul fanilor, în speranța că cei care trec prin aceeași problemă îi vor oferi o sugestie eficientă.

„Cred că este timpul să urmez un tratament pentru psoriazis. Nu am văzut-o niciodată în acest fel și nici măcar nu pot să o acopăr în acest moment. Mi-a preluat întreg corpul. A încercat cineva un tratament pentru psoriazis și știe ce tip funcționează cel mai bine? Am nevoie de ajutor imediat!”, a scris Kim pe rețelele sociale în luna decembrie a anului trecut.

Psoriazisul, care, din păcate, nu se poate vindeca, determină celulele să se formeze foarte rapid la suprafața pielii. Celulele extra ale pielii formează pete roșii ce provoacă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.