Kate Middleton vorbește despre posibilitatea de a avea încă un copil alături de Prințul William

0

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, însă este suficient pentru familia regală?

Se pare că Ducesa de Cambridge s-a gândit la posibilitatea de a avea un al patrulea copil, dezvăluind acest lucru în timpul călătoriei în Irlanda de Nord.

Potrivit People, Kate Middleton s-a oprit să vorbească cu un bărbat numit Alan Barr și cu fiul acestuia în vârstă de 5 ani, James. „Este superb. Mă face să îmi doresc mai mulți copii”, a zis Ducesa, potrivit declarației lui Barr. Bărbatul a întrebat-o dacă există o posibilitate să apară și un al patrulea copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge, însă Kate i-a răspuns râzând: „Cred că William ar fi puțin îngrijorat”.

Având în vedere că nu a trecut nici un an de când s-a născut Prințul Louis, putem înțelege îngrijorarea lui William. Cu toate acestea, deși Ducesa de Cambridge nu va avea prea curând încă un copil, familia regală tot se va mări, Meghan Markle și Prințul Harry urmând să devină părinți în curând.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William au primit cele mai adorabile cadouri pentru copiii lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.