Kate Middleton și prima ei iubire. Bărbatul de care era îndrăgostită în copilărie Ducesa de Cambridge e acum un actor celebru | Străine, Vedete

0

Recent însă, presa internațională a scos la iveală un detaliu mai puțin știut despre Ducesa de Cambridge, mai exact identitatea primului bărbat pe care aceasta l-a iubit, în copilărie, și care i-a frânt inima. Acum, misteriosul bărbat, care a reușit să țină la rândul său ascunsă această idilă din copilărie, a ajuns celebru la rândul său, ca actor într-un cunoscut serial. Vezi despre cine e vorba!

Prima iubire a lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge

Pe când era în școala generală, Kate Middleton s-a îndrăgostit de un coleg de clasă, pe numele său Andrew de Perlaky. Acesta a devenit între timp un actor celebru, a jucat în serialul de succes Downton Abbey și și-a schimbat numele în Andrew Alexander.

Conform unei biografe celebre, citată de publicația britanică Express, „Kate și Andrew au jucat împreună într-o piesă de teatru la școală, iar Kate s-a îndrăgostit de el – avea ochii albaștri, părul blond și o voce angelică. Era cel mai frumos băiat din anul lor și ajunseseră să se cunoască foarte bine pentru că mergeau împreună și la cor. Însă, din păcate pentru Kate, Andrew era îndrăgostit deja de altă fată, de prietena lui Kate, Fiona”.

Andrew Alexander în serialul Downton Abbey

Ani mai târziu, Andrew Alexander a ținut să precizeze că știa de faptul că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.