Janet refuză să îl apere pe fratele ei, Michael Jackson, spre disperarea familiei

0

Sora lui Michale Jackson a atras furia întregii sale familii după ce a refuzat să comenteze acuzele aduse fratelui său în documentarul realizat de Dan Reed, „Leaving Neverland”. O sursă apropiată familiei a dezvăluit pentru presa internațională faptul că artista a luat această decizie pentru că nu vrea să îți pună cariera în pericol, conform Digi24.

„Săptămâna trecută, membrii familiei Jackson au discutat îndelung în legătură cu documentarul şi impactul pe care acesta l-ar putea avea asupra moştenirii culturale a cântăreţului. Toată lumea voia ca Janet să publice un comunicat în care să condamne documentarul pentru că este cel mai cunoscut artist din familie după Michael”, a povestit sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

Aceeași sursă a dat detalii și despre motivul pentru care Janet Jackson nu dorește să vorbească public: „În aceste ultime zile, mai mulţi dintre apropiaţii săi şi-au exprimat dorinţa ca ea să îl apere pe M.J. Dar cariera lui Janet Jackson a făcut întotdeauna notă discordantă cu familia ei şi va continua să o facă (…) Ea nu ştie ce s-a întâmplat şi nu crede că este în măsură să judece orice s-ar fi întâmplat”.

Michael Jackson, acuzat de pedofilie în documentarul „Leaving Neverland”

„Leaving Neverland”/„Părăsind Neverland” este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.