James Hetfield, debut în actorie. În ce film joacă solistul trupei Metallica

0

După mai bine de 35 de ani de când a devenit cunoscut alături de trupa Metallica, al cărui membru fondator este, James Hetfield s-a apucat de actorie. Muzicianul va apărea pe marile ecrane datorită rolului pe care l-a jucat în filmul „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”, o biografie a ucigaşului în serie american Ted Bundy, din perspectiva prietenei lui, Elizabeth Kloepfer, care a refuzat să creadă adevărul despre el de ani de zile, conform Mediafax.

Filmul, în regia lui Joe Berlinger, va avea premiera mondială în data de 26 ianuarie, în cadrul Festivalului Sundance, ce se va desfășura în Park City din Utah, SUA.

James Hetfield va juca rolul ofiţerului Bob Hayward, cel care, în 1975, l-a arestat pe Bundy (rol interpretat de Zac Efron), după ce a descoperit în mașina acestuia câteva unelte folosite la un jaf și a suspectat faptul că ar putea avea de-a face cu autorul unor infracțiuni mult mai grave.

Din distribuție mai fac parte actorii Jim Parsons, Lily Collins, Kaya Scodelario, John Malkovich, Angela Sarafyan şi Grace Victoria Cox.

Ted Bundy a răpit, violat și ucis mai multe femei în anii ’70 și a fost condamnat la moarte prin electrocutare. Deși timp de mulți ani și-a negat faptele, dar înainte de execuția ce a avut loc pe 24 ianuarie 1989, criminalul a mărturisit 30 de omucideri pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.