Jack Nicholson, de nerecunoscut, într-o apariție rară în public

0

Cei doi au mers împreună la meciul echipei de baschet preferate, Los Angeles Lakers, la finalul iunii ianuarie, însă apariția actorului a șocat întreaga lume.

Acesta pare să aibă mari probleme cu greutatea și nu este de mirare întrucât la finalul partidei, Jack și Raymond au mers la un restaurant unde au mâncat burgeri și cartofi prăjiți, potrivit revistei People.

Jack Nicholson și fiul său, Raymond

În ultimii ani, el a apărut foarte rar în public, singura excepție fiind meciurile echipei LA Lakers.

Starul de la Hollywood nu a mai apărut în niciun proiect cinematografic din anul 2010, când a jucat în comedia „How Do You Know”.

Anterior, Nicholson a declarat că se simte mai puțin motivat „să apară”.

Industria cinematografică este cel mai tare domeniu, dar eu nu mai vreau să fac decât filme care impresionează oamenii, filme despre emoții și oameni”, a afirmat celebrul actor.

Acesta trebuia să apară într-un remake al peliculei „Toni Erdman”, care urmează să fie lansat anul viitor, însă a renunțat în timpul filmărilor.

În luna aprilie, Jack Nicholson va împlini 82 de ani. Acesta s-a făcut remarcat în industria cinematografică datorită rolurilor din filme precum „Chinatown” (1974) și „One Flew Over the Cuckoo’s Nest” (1975).

A câștigat de trei ori premiul Oscar, deși a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.