Îți cauți un al doilea job? Iată ce opțiuni ai

0

Un al doilea job s-ar putea să fie necesar la un anumit moment în viața ta, fie că plănuiai ca asta să se întâmple sau nu. Poate că vrei să-ți achiziționezi o mașină sau o locuință, să strângi bani pentru o afacere sau poate chiar te gândești să-ți întemeiezi o familie și ai nevoie de un plus la capitolul financiar. Indiferent de motive, un al doilea job îți va mări considerabil veniturile dar, trebuie să știi de la început, va cere și câteva sacrificii din partea ta. Timpul va fi unul dintre ele. Tocmai de aceea, alege cu grijă cel de-al doilea job. Uite câteva opțiuni. 

Copywriter freelancer 

În ultima perioadă aproape toată publicitatea s-a mutat în mediul online, cu bugete serioase investite în această remodelare a industriei așadar, dacă ai talent la scris, aceasta ar putea fi șansa ta de a te afirma. Conținutul scris este pe o pantă ascendentă și cel mai probabil va continua să fie la mare căutare. Poți lucra din confortul propriei case, așteptând să te lovească inspirația, practic în orice moment al zilei. Fiind freelancer, poți jongla cu al doilea job oricând ai un moment liber de la primul. Nu-ți lua mai multe proiecte decât poți rezolva și asigură-te că livrezi ceva de calitate de fiecare dată. Astfel te vei asigura că ai un flux constant de oferte. 

Model de videochat 

O alegere posibil controversată, dar perfectă pentru un al doilea job. Industria de videochat este în continuă ascensiune și cel mai probabil va continua să fie așa, mai ales dacă restricțiile legate de interacțiunea socială se înăspresc din nou. Practic, acest al doilea job include doar să comunici cu oameni din fața unei camere. Cât de greu poate să fie? Dacă lucrezi cu studioul potrivit poți face un profit chiar frumușel. Te temi că videochatul include nuditate și nu te simți pregătită pentru asta? Din fericire există și opțiunea de videochat non adult unde nuditatea este interzisă. Ai fi surprinsă câți bani se pot face din această activitate, chiar și ca part time. 

Ospătar/Barman

Dacă nu vrei un job care să te solicite foarte tare din punct de vedere intelectual, poți opta oricând pentru un post în industria de alimentație publică. Deși în ultima vreme lucrurile au fost ceva mai complicate în acest sector, mai mult ca sigur va exista o explozie la un moment dat. Ai putea profita de acest trend pentru a face un ban în plus. Tot ce trebuie să faci este să fii atent cu clienții, să ai o atitudine prietenoasă și să arăți că-ți cunoști meseria. S-ar putea să faci mult mai mulți bani decât crezi doar din bacșișuri. 

Bonă/Îngrijitor animale

În cazul în care jobul principal îți permite să lucrezi liniștit de la domiciliu și ești o persoană organizată și responsabilă, ai putea activa ca bonă sau îngrijitor de animale. Desigur, ai nevoie și de câteva abilități, nu doar de timp liber. O atitudine plăcută și înțelegătoare va fi necesară pentru îngrijirea oricărui copil, iar în ce privește animalele, o pasiune pentru acestea va fi absolut necesară. Totuși, acest job nu este foarte solicitant și poți câștiga bani de pe urma lui într-un mod destul de ușor. 

Începe propria afacere

Știm, sună destul de înfricoșător, mai ales în actualul climat socio economic, dar dacă ai constatat că ai timp liber suficient și o idee revoluționară, ce te oprește să o pui în practică? Viitorul este foarte posibil să fie al antreprenorilor răsăriți care găsesc soluții pentru orice. Începerea unei afaceri pe cont propriu poate că nu va aduce cine știe ce profit la început dar, pe termen lung, ți-ar putea schimba cu adevărat viața. 

Mult succes și nu-ți neglija sănătatea. Epuizarea este o problemă reală!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.