Irina Rimes, interviu cu…Irina Rimes. Ce întrebări și-a pus vedeta

0

Nu îi place să vorbească despre viața personală și își ține la distanță viața privată. Însă, vedeta a decis să facă acest interviu în care a dat câteva detalii despre ea.

Mai mult, ea a povestit un vis recent, în care iubitul ei a trădat-o, fapt care a lăsat-o cu un sentiment ciudat întreaga zi.

Mi-a făcut ceva rău. Nu m-a părăsit, m-a trădat. M-am trădat, dar cum m-a trădat?! Stai să îmi aduc aminte, m-a trădat foarte rău. Ideea e că am visat chestia asta și m-am trezit tristă, în momentul în care m-am simțit foarte foarte trădată. Cred că în vis mi-a murit ego-ul. Nu recomand nimănui așa ceva. În momentul în care mi-a murit ego-ul m-am trezit. Și am simțit acel sentiment pe parcursul întregii zile”, a povestit Irina Rimes.Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București.

Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes. În 2016 și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România. Aceasta a fost urmată de alte hituri…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.