Introdu in regimul tau alimentar macroul afumat si vei castiga lupta cu kilogramele in plus

0

Reteta clasica de macrou afumat a ajuns in vizorul specialistilor in nutritie, care obisnuiesc sa recomande acest soi de peste si persoanelor care isi doresc sa scada in greutate, si celor care vor sa isi imbunatateasca stilul de viata, sa manance sanatos si natural. Exista specialisti care atesta faptul ca macroul este de 1500 de ori (da, ai citit bine) mai eficient in preventia afectiunilor decat tratamentele alopate, respectiv medicamentele clasice.

Valoarea nutritionala a acestui macrou afumat este demna de luat in considerare, macroul de Atlantic fiind un peste pelagic ce traieste in bancuri, cat mai aproape de tarmul marii. Macroul sau scrumbia poate ajunge chiar si la varsta de 11 ani, dar nu va depasi 50 cm. Carnea grasa este bogata in antioxidanti si acizi Omega-3, care confera satietate si are implicatii pozitive multiple asupra corpului.

Consumul de macrou regleaza nivelul zaharului din sange si previne multiple afectiuni

Desi este considerat un peste gras, macroul se recomanda in dietele alimentare, tocmai datorita acizilor monosaturati (MUFA), ce contribuie la reglarea nivelului de zahar din sange. Pestele contine si un nivel ridicat de potasiu, avand ca efect reducerea tensiunii alteriale. Previne afectiunile cardiace, atacul de cord, ateroscleroza, aritmia, accidentele vasculare, dar si alte tipuri de afectiuni prin acizii grasi polinesaturali si monosaturati pe care ii contine. Consumul acestui peste nu vine la pachet cu un aport caloric mare, desi carnea scrumbiei contine foarte multe proteine. De mentionat sunt si efectele psihologice pozitive pe care le asigura, consumul de scrumbie avand potentialul de a combate depresia si schimbarile drastice de dispozitie. Carnea de macrou mai contine si DHA (acid decosahexanoic), ce scade riscurile de a dezvolta afectiuni neurologice grave, precum Alzheimer si Parkinson. Se recomanda consumul regulat de peste.

Cea mai buna alegere pentru o dieta echilibrata: afumarea pestelui

Afumarea traditionala a pestelui ii confera acestuia o savoare unica si un gust autentic, mentinute prin aceasta forma de preparare. Delicatese sunt considerate o varietate de soiuri de peste preparate prin afumarea pe sistem traditional, cum ar fi: pastrama de crap salbatic afumata, batogul de crap argintiu afumat, cotletul din crap afumat, dar si macroul, care are la baza o reteta simpla, transmisa din generatie in generatie. Macroul afumat la rece are la baza cateva ingrediente: pestele eviscerat in proportie de 95%, sare, zahar si fumul natural obtinut cu ajutorul rumegusului de fag. Nu trebuie sa te ocupi tu de afumare, intrucat pestele se gaseste in comert, in vid, gata afumat, conform retetei traditionale din Delta Dunarii si Marea Neagra. Este 100% bio, nu contine aditivi alimentari si ameliatori de gust sau alte ingrediente ce pot impacta negativ sanatatea consumatorilor. Va deveni instant vedeta din farfuria ta, fara dar si poate.

Cauta produsele Deltaica.ro: scrumbia de Dunare afumata este 100% naturala

Cauta in marile magazine produsele pescaresti marca Deltaica.ro si te vei putea bucura de gustul, aroma si savoarea autentica a preparatelor. Scrumbia de Dunare afumata de la Deltaica.ro este 100% naturala, reteta de la baza fiind transmisa din generatie in generatie de catre oamenii locului. Deltaica.ro este un brand cu traditie in Delta Dunarii si in zona Marii Negre, ce valorifica potentialul gastronomic al Romaniei. Sprijina dezvoltarea comunitatii deltaice, dar si transmiterea gustului autentic al retetelor traditionale.

 

Date de contact:

Tel: 0729.995.529

E-mail: vanzari@deltaica.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.