#instaweek – Topul postărilor de pe Instagram în perioada 13-19 mai

0

Am încheiat o nouă săptămână plină de evenimente importante la nivel internațional. Lumea artistică a fremătat odată cu debutul Festivalului de Film de la Cannes, am asistat (virtual) la o nouă nuntă regală, s-a desfășurat Eurovisionul. Pe scurt, o săptămână foarte activă pe Instagram și împreună vom recapitula cele mai interesante postări ale perioadei 13-19 mai!

Iți propunem să începem cu Festivalul de Film De Cannes, un prilej de a revedea vedetele preferate, în ținute deosebite, fie ele de zi sau de seară. Eva Longoria, Bella Hadid, Monica Bellucci Penelope Cruz sunt doar câteva din numele care au defilat până acum pe covorul roșu de la Cannes și ale căror apariții ne-au tăiat răsuflarea.

Bella Hadid într-o ținută Dior

Penelope Cruz într-o ținută Chanel

Actrița româncă, Catrinel Marlon, a strălucit pe covorul roșu, într-o ținută Alberta Ferretti!

Unul dintre cele mai în vogă cupluri ale momentului, Priyanka Chopra și Nick Jonas, și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Cannes în ținute ce amintesc inevitabil de căsătoria celor doi! Priyanka a purtat o rochie albă, semnată Georges Hobeika!

Eva Longoria a avut o serie de apariții remarcabile la Cannes, iar în prima seară a festivaluluia purtat o rochia Alberta Ferretti!

Al doilea mare eveniment al săptămânii încheiate s-a desfășurat tot pe continentul european și a implicat familia regală britanică. Lady Gabriella Windsor, fiica prinţilor de Kent, s-a măritat sâmbătă (18 mai), cu bancherul Thomas Kingston, în vârstă de 40 de ani. Lady Gabriella Windsor are 38 de ani, este scriitoare şi ocupă poziţia a 52-a în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Au participat la ceremonie regina Elisabeta a II-a și prințul Harry!

La doar o zi de la acest fericit eveniment, întreg internetul și-a adus aminte de nunta ducilor de Sussex! Anul trecut, pe data de 19 mai,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.