INNA începe anul cu o nouă piesă –“Sin Ti”, inclusă pe albumul “YO”, compus integral de artistă

0

Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar și Gimme Gimme’, Ruleta’, Nirvana’.

Sin Ti’ este o piesă sinceră de dragoste, o declarație directă și emoționantă.

Videoclipul pentru Sin Ti’ a fost filmat cu echipa NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alex Mureșan DoP) și produs de Loops Production.

De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling pentru ținute, Sorin Stratulat (Beauty District) păr și make-up Andra Manea (Make-up and Beauty Studio).

Anul trecut, INNA a lansat RA’ și Iguana’, două piese cu un sound complet nou față de cel cu care erau obișnuiți fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul YO’.

Albumul YO’ va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova albumul YO’, INNA a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexico și a dat interviuri pentru publicațiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.

YO’ include 11 piese,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.