Incaltamintea la comanda, ceva ce nu stiai ca ti-ai dorit dintotdeauna

0

Dacă până acum nu ai purtat niciodată o pereche de pantofi la comandă confecționată din piele naturală, fie ea netedă sau întoarsă – acum e momentul să-ți schimbi radical părerea despre încălțăminte. Dintre toate materialele, pielea e una din cele mai populare alegeri, datorită faptului că oferă picioarelor extra confort, cât și protecție. Însă acestea nu sunt singurele avantaje pe care pielea le poate oferi.

 

Fără să știm, încălțămintea pe care o purtăm ne definește. Alegerile noastre atunci când vine vorba de culori, de tipul de piele preferat sau de detaliile deosebite, descriu perfect personalitatea fiecăreia dintre noi. Exact acesta e motivul din spatele pasiunii femeilor pentru pantofi – niciodată nu ai prea multe perechi. Acum nu se mai pune problema de necesitățile fiecăreia din noi, ci de dorința de exprimare individuală. Exact din acest motiv a devenit foarte popular conceptul de pantofi la comandă. Încălțămintea la comandă e un mod excelent de a avea acces la o gamă cu mult mai variată de modele – ținând cont de faptul că vei fi propriul tău designer.

De ce să porți încălțăminte la comandă?

E foarte accesibilă

Mai mult ca sigur te-ai aflat în ipostaza de a căuta zile întregi un anumit stil de pantofi, fără însă să găsești exact modelul pe care îl cauți. Așa că, de ce să faci un compromis și să optezi pentru un model care nu îți oferă satisfacție în totalitate, atunci când ai ocazia să alegi exact ceea ce îți dorești? Poți să comanzi orice fel de tip de pantofi – de la cizme, la ghete, bocanci sau botine dama pe comanda.

Sursă foto: https://mamzelle.ro/

 

De regulă, pielea autentică are prețuri mai mari decât variantele ei ecologice sau materialele textile. Sigur, nu vorbim aici despre marile brand-uri, ci despre piață de consum, accesibilă tuturor. Mamzelle oferă incaltaminte dama din piele la comanda, confecționată din materiale de calitate superioară, iar prețurile sunt accesibile tuturor tipurilor de buget.

Așadar, de ce să nu îți achiziționezi o pereche de pantofi la comandă, având în vedere că te vei bucura de un model unic, creat după bunul tău plac, la un preț foarte accesibil?

Sursă foto: https://mamzelle.ro/

Avantajele pantofilor la comandă din piele naturală

Durabilitate

Faptul că pantofii din piele sunt durabili e destul de cunoscut. Încălțămintea la comandă, confecționată din piele naturală, rezistă mult mai bine decât cea fabricată din materiale sintetice. Așadar, indiferent că nu ai foarte multe perechi pe care să le porți, încălțămintea va face față mult mai bine testului timpului.

Astfel, investiția pe care o faci atunci când achiziționezi pantofi din piele e net mai rentabilă. De ce să cumperi sezon de sezon încălțăminte din materiale sintetice sau piele ecologică, atunci când poți să alegi pielea naturală?

Confort

Pe cât de rezistența este pielea, pe atât de mult confort oferă. Câtă vreme alegi un calapod care îți avantajează picioarele, totul va fi bine.

Respirabilitate

Pielea îi permite aerului să treacă cu ușurință prin material, ceea ce îi conferă respirabilitate. Din acest motiv, încălțămintea din piele la comandă nu va genera niciodată mirosuri neplăcute doar după câteva purtări. Materialul lasă aerul să pătrundă în interiorul pantofului.

Rezistența la umiditate

Câtă vreme pielea va fi tratată sau e ceruită, aceasta va rezista cu brio împotriva apei sau a altor lichide. Purtând încălțăminte la comandă din piele, poți fi sigură de faptul că apa nu va pătrunde niciodată în interior și nu vei risca să răcești.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.