În ce stadiu se află prietenia dintre Priyanka Chopra și Meghan Markle?

0

În ultima vreme, tot mai multe persoane au început să speculeze că Priyanka Chopra și Meghan Markle nu mai sunt atât de apropiate, însă o sursă pare să infirme acest fapt: „Zvonurile potrivit cărora Priyanka și Meghan nu ar mai fi prietene nu sunt adevărate. Priyanka și Meghan încă sunt prietene apropiate și vorbesc des. Meghan i se destăinuie Priyankăi în legătură cu schimbările pe care a trebuit să le facă pentru a se integra în familia regală.”

Speculațiile au circulat după ce Ducesa nu a participat la nunta Priyankăi cu Nick Jonas, din luna ianuarie. De asemenea, actrița nu a fost prezentă la baby shower-ul organizat în New York City de prietenele Ducesei de Sussex. „Doar pentru că Priyanka nu a mers la baby shower sau că Meghan nu a participat la nuntă nu înseamnă că prietenia lor nu mai există. Sunt foarte apropiate, iar Meghan o consideră pe Priyanka una dintre cele mai bune prietene ale sale”, a continuat sursa.

Lăsând la o parte lipsa prezenței celor două de la anumite evenimente importante, este evident că Meghan și Priyanka se înțeleg foarte bine. Când Ducesa de Sussex a fost numită de către publicația Times „una dintre cele mai influente persoane din 2018”, actrița din „Isn’t it…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.