Idris Elba, mesaj dur pentru persoanele care cred că a fost plătit să spună că e infectat cu coronavirus

0

Recent, cântăreața Cardi B a făcut o serie de acuzații conform cărora celebritățile care au fost depistate până acum cu coronavirus, precum Idris Elba, Tom Hanks sau Andy Cohen au fost plătite să spună asta.

Cardi B nu a menționat numele vreunei vedete în cadrul live-ului de pe Instagram în care a făcut aceste acuzații. „Să spunem că am coronavirus. Cum ar trebui să știu că am coronavirus? Aș putea să zic: „dacă toți tușiți, înseamnă că aveți virusul.” Apoi văd toți acești jucători de baschet care spun: „Da, am coronavirus, dar nu am avut niciunul dintre simptome.” Așadar, cum aș putea să îmi dau seama că am, când de fapt ar trebui să îmi fac un test pentru asta?”, a spus artista.

„Încep să cred că toți cei care au spus că au coronavirus au fost plătiți să zică asta, iar dacă este adevărat, plătiți-mă și pe mine!”, a adăugat Cardi B.

În același timp, Idris Elba a răspuns acestor acuzații. „Ideea conform căreia cineva ca mine ar fi plătit să spună că are coronavirus este complet greșită. Nu avem nimic de câștigat nici eu, dar nici Sabrina să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.