Huse din piele pentru personalitatea telefonului tau

0
Nu mai este niciun secret: telefonul mobil a devenit noua jucărie a adulților și adolescenților. Ținem atât de mult la telefonul nostru încât îl accesorizăm cu tot felul de huse, ecrane protectoare, pietre prețioase și alte detalii șic. Persoanele practice aleg huse de piele cu portofel cu locașe pentru carduri și bancnote sau huse din piele cu design 2 în 1, adică husa are un back cover complet detașabil care se poate folosi individual.

De ce facem atâtea eforturi pentru telefoanele noastre? Pentru că vrem să ne exprimăm stilul propriu, iar pentru asta avem de ales dintr-o gamă foarte variată de huse pentru toate tipurile de personalități. Husa de telefon nu este doar o măsură de protecție la impact a telefonului nostru, este un obiect care ne reprezintă pe noi ca individualități.

Este interesant de urmărit ce modele de huse de telefon folosesc fotografii, editorii de modă, influencerii și fashionistele pentru telefoanele lor preferate, dar și pentru tablete, căști audio și laptop. Toți folosesc huse de telefon foarte frumoase și de calitate, asortate fiecărui eveniment la care participă, ținutei din fiecare zi sau anotimpului.

Husele de piele sunt clasice și simple, deși arată destul de sofisticat și cu multe detalii realizate cu măiestrie. Husele din alte materiale sunt colorate vesel și printate cu imprimeuri foarte variate, ba chiar ornate cu diverse aplicații din pietre semiprețioase sau decoruri în relief ce imită fața ori corpul unor animale la modă: leneșul, ursul panda, elefantul, lama, ursul, vulturul sau calul.

Vestea cea bună este că oferta prezentă de huse de piele sau alte materiale este foarte generoasă și accesibilă tuturor. Doamnele au libertatea de a-și asorta husa de la telefon cu lacul de unghii, rujul, pantofii, hainele și chiar starea de spirit. Domnii își vor asorta husa de piele cu nuanța curelei de la ceas, portofelul sau geanta de laptop.

Husele din piele au devenit noua…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.