Halle Berry a arătat cum se pregătește pentru noul ei film

0

 

Halle Berry a explicat, prin intermediul contului său de Instragam, une postează fotografii și videoclipuri, cum îşi lucrează abdomenul şi a dezvăluit cele şapte exerciţii pe care se bazează ca să pună muşchii la treabă.

Actriţa a oferit detalii legate de programul de fitness pe care îl urmează, dar a arătat și ce mişcări face pentru a asigura o creştere accelerată a musculaturii abdominale.

În exerciţiile prezentate în luna decembrie a anului trecut, Berry lucrează alături de actorul şi cascadorul Peter Lee Thomas, care este și antrenorul vedetelor de la Hollywood, scrie dailymail.co.uk.

Halle Berry le-a explicat fanilor că pregătirea ei fizică pentru următorul film este la fel de utilă şi pentru refacerea tonusului abdominal după o naştere, ea însăși fiind mamă a doi copii. Ea are o fetiță și un băiat, pe Nahla Aubry, în vârstă de 10 ani, şi Maceo Martinez, mezinul de cinci ani.

Vedeta include în seriile de exerciţii prezentate ridicări alternative ale braţelor pe care se sprijină corpul aplecat înainte şi plasarea acestora pe rând pe o bancă, sărituri laterale pe fiecare picior, abdomene efectuate la bară cu ridicări de genunchi, ridicări de picior, abdomene laterale din poziţia suspendată la bară.

Antrenamentul prezentat se încheie cu vedeta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.