Gwyneth Paltrow vorbește despre despărțirea de Brad Pitt și cum i-a afectat acest lucru cariera

0

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 46 de ani, a declarat că despărțirea de Brad Pitt a afectat-o atât de mult încât, în 1997, aproape a pierdut rolul pentru care a câștigat un premiu Oscar. Actrița a refuzat inițial rolul Viola De Lesseps în „Shakespeare In Love”, deoarece se recupera după despărțire, potrivit interviului recent acordat publicației Variety.

Amintindu-și de acea perioadă, Gwyneth a spus: „Julia Roberts trebuia să joace rolul, iar apoi, dintr-o dată, au renunțat la această variantă. Filmul a ajuns în compania de producție Miramax, iar eu am fost prima persoană căreia i-au oferit rolul.” În acea perioadă, Gwyneth trecea printr-o „despărțire cumplită, iar ideea de a merge în Anglia, departe de casă părea… Nici măcar nu citisem scenariul. M-am gândit că nu pot citi nimic în acel moment. Nu mă simțeam în regulă.”

Gwyneth s-a răzgândit după ce actrița Kate Winslet a refuzat rolul. În final, aceasta a citit scenariul adăugând: „Nu am putut să-l las din mâini. Era perfect.” Astfel, în 1999 actrița a câștigat un Oscar pentru cea mai bună actriță.

Aceasta nu este prima dată când Gwyneth vorbește despre relația cu Brad Pitt. În 2015, în timpul unui interviu la radio, actrița a spus:…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.