George Burcea, poveste emoționantă despre mama sa, care a fost o victimă a violenței domestice

0

Soțul Andreei Bălan, George Burcea, a făcut o mărturisire emoționantă pe contul său de Instagram, în care a relatat că în copilărie el a fost expus violenței domestice. Tocmai de aceea, el s-a alăturat unei campanii care luptă împotriva acesteia.

„Sunt de-al vostru mai mult decât v-ați imagina. Și știți de ce? Pentru că și eu am crescut într-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei. Abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină. Știu că nu sunt singurul, știu că din păcate sunt prea mulți ca mine, fie ei adulți sau copii acum. Din păcate suntem atât de mulți la nivel mondial încât nu există un număr exact care să ne reprezinte”, a declarat George Burcea pe contul de Instagram.

George Burcea a spus și care este motivul pentru care a ales să vorbească deschis și să susțină această cauză: „Toți vorbesc despre violența domestică, dar mulți care trăiesc cu ea ajung să o proiecteze ca normalul lor și nu o mai pot defini. Cu atât mai mult să îi vadă și consecințele. Voi le știți? Fie că le știți sau nu, doriți să vă alăturați cauzei mele?…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.