Gabriela Cristea are iar șantier în casă. Dă zor cu camera celei de-a doua fetițe, care se naște în martie

0

Gabriela Cristea și Tavi Clonda pun la punct toate detaliile pentru nașterea celei de-a doua fetițe, care trebuie să vină pe lume în prima lună de primăvară. La fel cum s-a întâmplat și cu primul copil, Victoria, nu vor ca evenimentul să-i prindă nepregătiți.

După ce s-au asigurat că vor avea și pentru mezină tot ce trebuie – cărucior, biberoane, hăinuțe și  jucării, multe rămase chiar de la Victoria -,  au trecut la amenajarea camerei micuței.

Vor supraveghea lucrările

Ca și cum ar fi intuit că vor avea doi copii, vila pe care și-au ridicat-o în Corbeanca a fost prevăzută cu două dormitoare pentru bebeluși. Doar că… acestea n-au fost amenajate corespunzător înainte ca familia să se mute acolo. Prima a fost finisată înainte de nașterea Victoiriei. Iar cea de-a doua a intrat acum în șantier.

Vedeta de televiziune și soțul ei au avut deja o întâlnire cu muncitorii. Le-au spus ce vor, cum trebuie să fie mobilierul. Dar și cum să arate desenele de pe pereți. Au bătut palma, iar acum, prezentatoarea se pregătește să fie șefă de șantier, pentru că ea și Tavi vor să supravegheze îndeaproape ca dorințele să le fie respectate întocmai.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Mărturisiri tulburătoare despre ultimele zile din viața lui Șerban Ionescu: ‘Am putut comunica chiar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.