Fotografii nu au avut voie să îi facă poze lui Beyoncé la ceremonia în memoria lui Kobe Bryant

0

Redactorii de la The Associated Press și Getty Images au declarat că fotografii lor nu au avut voie să imortalizeze momentul lui Beyoncé de la comemorarea lui Kobe Bryant care a avut loc în Los Angeles. În plus, ei nu putut să le facă fotografii nici copiilor regretatului Kobe Bryant, a relatat New York Post.

Cântăreața a fost cea care a deschis seara cu un moment artistic extrem de emoționant, interpretând piesele „XO” și „HALO.” Printre persoanele prezente la ceremonie s-au numărat familia lui Kobe, fanii echipei Lakers, dar și ale altor echipe de baschet.

„Este o ofensă la adresa familiei și fanilor lui Kobe. Beyoncé ține foarte mult la imaginea ei, de obicei ea aprobă publicarea anumitor fotografii, dar de data asta niciun fotograf care a fost prezent la ceremonie nu a fost lăsat să o poată fotografia. Nici măcar familia lui Michael Jackson nu a făcut asta”, a declarat o sursă care a fost la ceremonie.

„Personalul de la Staples Center a fost trimis pentru a se asigura că nu există aparate de fotografiat lângă scenă. Fotografii nu au putut să creadă asta. Acest lucru nu ajută deloc la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.