Filmele toamnei 2019, despre care toată lumea va vorbi

0

Filmele toamnei 2019 sunt un mix între acțiune, comedii, drame, animații simpatice și nelipsitele pelicule cu eroi mai mult sau mai puțin previzibili.

IT: Chapter Two (IT: Capitolul doi)

Au trecut 27 de ani de la aventurile terifiante din primul film, iar copiii din orășelul terorizat de clovnul Pennywise au crescut, s-au mutat și au încercat să depășească coșmarul pe care l-au trăit. Un telefon devastator îi aduce însă înapoi pentru o reuniunie deloc dorită. Din distribuție fac parte James McAvoy, Jessica Chastain, Jay Ryan, Bill Hader, Isaiah Mustafa, James Ransone, Andy Bean și Bill Skarsgård.

Premiera: 6 septembrie

The Goldfinch (The Goldfinch: Iluzia Libertății)

Filmul este o o ecranizare a romanului bestseller „Sticletele”, scris de Donna Tartt, care a câștigat premiul Pulitzer și medalia de excelență Andrew Carnegie pentru ficțiune. După ce mama lui moare în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan, viața lui Theodore „Theo” Decker se schimbă radical. În timpul confuziei creată din cauza tragediei, el fură o neprețuită operă de artă, un tablou uimitor cu o pasăre legată de cușca sa… capodopera „Sticletele”.

Premiera: 13 septembrie

La Gomera

Filmul regizat de Corneliu Porumboiu și cu Vlad Ivanov în rol principal, a avut premiera mondială la Festivalul de la Cannes, iar din distribuție mai fac parte Catrinel Marlon (Menghia), Rodica Lazăr, Sabin Țambrea, Julieta Szönyi, George Piștereanu, István Teglas, Agustí Villaronga, Cristóbal Pinto şi Antonio Buíl. Vlad Ivanov este Cristi, un poliţist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia. El ajunge în insula La Gomera (Spania) pentru a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.