Fiica lui Steven Spielberg, Mikaela, a decis să joace în filme pentru adulți

0

Mikaela este fiica celebrului regizor Steven Spielberg și a soției sale, Kate Capshew. Aceasta a vorbit cu sinceritate în cadrul unui interviu pentru The Sun despre ceea ce își dorește să facă pe viitor în carieră, dezvăluind că va juca în filme pentru adulți.

În vârstă de 23 de ani, Mikaela a împărtășit motivul pentru care a luat această decizie. „Motivul este că nu vreau să fac alte lucruri decât cele care îmi plac pentru că am impresia că ar fi o încălcare a limitelor mele”, a explicat ea.

„Am obosit să nu mă pot folosi de propriul corp și să mi se spună să îmi urăsc corpul. Și de asemenea, am obosit și să muncesc în fiecare zi și să nu fiu împlinită sufletește. Simt că, dacă voi face asta, voi putea „satisface” alți oameni și mă simt bine deoarece nu o voi face într-un mod în care să mă simt violată”, a mai spus Mikaela.

Mikaela le-a spus părinților ei despre această decizie pe FaceTime și a dezvăluit în cadrul interviului că ei nu au fost „supărați”, ci mai degrabă „intrigați” de ceea ce își dorește ea să facă: „Cred că atunci când ei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.