Felicite, sora lui Louis Tomlinson, fostul membru al formației One Direction, a murit la vârsta de 18 ani

0

La doar doi ani după ce mama lor, Johannah Deakin, a murit la vârsta de 42 de ani din cauza leucemiei, o altă tragedie marchează familia Tomlinson. Louis Tomlinson și-a pierdut sora mai mică, în vârstă de 18 ani, în urma unui stop cardiac. Publicațiile TMZ și The Sun au relatat că tânăra ar fi leșinat în apartamentul său din Londra, pe 13 martie. Paramedicii au ajuns de îndată la locație, însă nu au reușit să o salveze. Ambele publicații au susținut că Felicite a suferit un stop cardiac, iar cauza care l-ar fi provocat este încă necunoscută. În apartamentul tinerei nu au fost găsite droguri care să indice dependența de substanțe.

După aflarea veștilor, Louis Tomlinson și-a anulat show-ul din cadrul Comic Relief de pe BBC1. Felicite era o tânără populară pe Instagram, a cărei activitate era urmărită de 1.3 milioane de oameni. Ultima dată a postat un selfie în oglindă, cu descrierea: „Nu știu de ce par atât de surprinsă.”

Felicite îi lasă în urmă pe Louis, sora mai mare Lottie, sora mai mică Georgia, și gemenele Phoebe și Daisy Tomlinson. Pe 31 decembrie 2018, Felicite a postat o fotografie alături de Louis și surorile ei. Veștile vin la puțin timp după ce Louis a compus o baladă foarte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.