Eu cu cine votez? – cine sunt candidații la alegerile prezidențiale

0

Unde sunt vremurile când Vadim Tudor se înjura în dezbateri electorale cu contracandidații săi la televiziunea publică sau când informații de ultim moment (cc: domnul Vântu) schimbau soarta alegerilor? Duminica asta, pe 10 noiembrie, au loc alegerile prezidențiale, lucru care s-ar putea să vă fi scăpat din vedere, ținând cont că actuala campanie electorală a fost cvasi-inexistentă. Deloc surprinzător, candidați importanți au refuzat să dea interviuri sau să participe la dezbateri, dar asta nu înseamnă că nu am avut parte și niște de momente care să ne aducă aminte de epoca de aur a televiziunii neaoșe. Vă prezentăm mai jos opțiunile de vot pentru scrutinul de duminică:

Klaus Iohannis – Partidul Național Liberal

Dacă nu-ți dai cu părerea despre nimic, nu prea ai cum să greșești, pare să fie crezul președintelui în funcție, care nu a binevoit să apară în vreo dezbatere electorală. După cinci ani în care nu s-a făcut neapărat remarcat, acesta încearcă să recupereze în ultima săptămână înainte de alegeri.

Theodor Paleologu – Partidul Mișcarea Populară

Theodor Paleologu a studiat la școli prestigioase și a fost chiar și lector sau profesor asistent. Când vine vorba de declarații politice, acesta a stârnit amuzament când a menționat revenirea României la monarhie sau reintroducerea stadiului militar.

Dan Barna – Alianța USR PLUS

Liderul USR a început o campanie prin țară și diaspora, dar carisma n-a fost niciodată punctul lui forte. Ca și în cazul celorlalți candidați, programul lui nu prea are foarte mare legătură cu prerogativele președintelui în România, dar e de admira că vrea să transforme USR-ul într-o forță politică care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.