„Este cu secole înaintea mea”

0

Lopez a mărturisit, într-un interviu acordat recent, că a crescut „crezând în basme” când a fost vorba să își găsească partenerul perfect alături de care să își trăiască viața.

„Un prinț te va salva”, „Așteaptă dragostea adevărată, ea te va face fericită”, „Dacă nu ești căsătorită, nu ești fericită”, spune Lopez că sunt frazele pe care le auzea când era mică.

Însă fiica ei, Emme, are o perspectivă diferită când vine vorba de viitorul ei romantic. Fata, în vârstă de 11 ani, nu simte deloc această presiune cu care a crescut celebra ei mamă.

Fiica mea este cu secole înaintea mea. La doar 8 ani mi-a spus că nu crede că vrea să se mărite vreodată”, a afirmat Jennifer.

Când mi-a spus asta, m-am bucurat pentru că am învățat-o să se iubească în primul rând pe ea”, a completat artista.

Până acum, J-Lo a fost căsătorită de trei ori – cu Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) și Mark Anthony (2004-2014), cu acesta din urmă având și doi copii gemeni, Emme Maribel și Maximilian David.

La începutul lunii, cântăreața s-a logodit cu fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez, în timpul unei vacanțe exotice în Bahamas.

Sursă foto: Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.