„Este ca un cancer al minții”

0

Dacă până acum a stat departe de viața publică, James Middleton a decis să vorbească dechis despre afecțiunea care i-a schimbat viața, inspirat de cauza susținută de fundația pentru sănătatea mentală a Ducilor de Cambridge, „Heads Together”. De asemenea, fratele mai mic a lui Kate Middleton este hotărăt să-i ajute pe cei care trec prin experiențe asemănătoare cu a lui.

În vârstă de 31 de ani, James a destăinuit chinul prin a trecut și cum a reușit să se desprindă de lumea întunecată a depresiei.

„Știu că duc o viață plină de privilegii, dar asta nu m-a ferit de depresie. E foarte complicat să descriu condiția mea. Nu era vorba de tristețe, ci de ceva mult mai grav. Depresia este ca o boală gravă, ca un cancer al minții” a declarat el.

Depresia te izolează într-o lume doar a ta, în care zgomotul interior poate deveni asurzitor. Gândurile negative vin de-a valma să anuleze tot ceea ce credeai vreodată bun despre tine și distrug voința, speranța, liniștea:

„Nu este un sentiment, ci o absență a acestuia. Exiști fără scop sau direcție. Nu mai simțeam fericirea, bucuria, ci doar anxietate. În ciuda stării mele nu m-am gândit la suicid, însă mă săturasem să trăiesc așa. Credeam despre mine că sunt un eșec total. Nu i-aș fi dorit nici celui mai mare dușman aceste…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.