Emma Roberts are un nou iubit, la scurt timp după ce a anulat logodna cu Evan Peters

0

O sursă le-a spus celor de la ET că Emma și Evan s-au despărțit, iar în prezent sunt doar prieteni: „Evan a trecut mai departe. Nu a fost o despărțire grea.” Se pare, totuși, că Emma a trecut mult mai repede peste relație, fiind văzută în compania lui Garrett Hedlung. Cei doi actori au fost fotografiați luni seara sărutându-se în timpul unei întâlniri.

Emma și Evan formează un cuplu din 2012, după ce au jucat împreună în „Adult World”. Cei doi actori au trecut prin mai multe momente dificile de-a lungul relației; de exemplu, în 2013, Emma a fost arestată după ce poliția a intervenit pentru un caz de violență domestică. Procurorii au renunțat, mai târziu, la acuzații. „A fost un eveniment nefericit, o neînțelegere. Domnișoara Roberts a fost eliberată după interogatoriu, iar cuplul se străduiește să depășească aceste momente”, le-a spus reprezentantul Emmei celor de la ET, la acea vreme.

Evan Peters a vorbit anul trecut despre relația pe care o are cu iubita lui pe platourile de filmare, menționând: „Suntem împreună tot timpul, suntem cei mai buni prieteni. Cred că totul devine mai simplu, iar toate acele lucruri care ne enervează sau ne supără par nesemnificative după ce ne uităm unul la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.