Ellie White, 10 lecții cu care își învață copiii să trăiască într-o lume mai bună | Româneşti, Vedete

0

Ellie White este deosebit de atentă în ceea ce privește modul în care își educă cei doi copii. Preocupată de ecologie și de un stil de viață sănătos, artista investește timp și răbdare pentru a le explica micuților cum este bine să se comporte în relația cu cei din jur și cum să ajungă în final adulți responsabili, care să contribuie la construirea unei lumi mai bune.

Ellie White, în vârstă de 34 de ani, și-a așternut gândurile într-o nouă postare pe blogul personal în care a enumerat 10 lecții cu care își învață copiii pentru a trăi într-o lume mai bună: „Viitorul copiilor noștri depinde de modul în care îi educăm în prezent. De cum îi pregătim pentru ziua de mâine, de cum îi învățăm de pe acum să trăiasca frumos. Acum, poate, uitându-mă la cum evoluează lumea în care trăim, să fii bun si corect mi se pare, de multe ori, o carte necâștigătoare. Eu totuși insist să îmi învăț copiii câteva reguli de bază pentru a crește și a deveni adulți demni de respect.”

Iată ce-i învață Ellie White pe copiii săi pentru a trăi într-o lume mai bună și a fi împăcați cu ei înșiși!

Fii respectuos cu cei din jur!

Așa cum am învățat și eu de la părinții mei, oameni simpli de altfel, prima regulă pentru crește frumos într-o societate din ce în ce mai bolnavă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.