Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au căsătorit?

0

Se pare că Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au căsătorit în secret, The Sun având primele detalii despre ceremonia restrânsă pe care cuplul a avut-o anul trecut, înainte de trecut.

Aparent, cei doi s-au căsătorit pe proprietatea lui Ed Sheeran din Suffolk, iar la ceremonie n-au fost invitate și vedete, alături de cei doi fiind doar familia și prietenii apropiați, existând în jur de 40 de invitați.

„A fost foarte liniște – doar prietenii vechi ai lui Ed, familia și preotul. El nu a vrut nimic spectaculos, a vrut să fie ceva doar pentru ei – o mică nuntă de iarnă”, a spus o sursă pentru The Sun, adăugând că atât Ed, cât și iubita lui, Cherry, au decis să nu transforme totul în ceva extraordinar.

Ed Sheeran și iubita sa s-au logodit în decembrie 2017, artistul făcând anunțul o lună mai târziu pe Instagram. „Mi-am făcut o logodnică chiar înainte de anul nou. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt fericite și ele”, a scris atunci Ed.

Zvonuri despre o posibilă căsătorie au apărut și în februarie 2018, însă Ed Sheeran a declarat la Brit Awards 2018 că nu este căsătorit. În schimb, în august, atunci când a făcut un Q&A pe Instagram, el fost întrebat când va avea loc nunta, iar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.