Ed Sheeran, cadou impresionant pentru soția sa

0

Artistul a decis să îi aducă un tribut soției sale, astfel că a numit un pub după ea.

Potrivit unor surse apropiate cântărețului, Ed a schimbat numele unui pub pe care îl deține pe proprietatea sa din Suffolk, în onoarea celei pe care o iubește încă din copilărie.

Vecinii pot acum vedea un semn de 4 metri pe care scrie The Lancaster Lock, ce atârnă deasupra ușii de la intrarea în pub.

Noua soție a lui Ed Sheeran se numește Cherry Lancaster Seaborn.

Pub-ul arată incredibil, se află chiar în mjlocul proprietății lui. Este visul fiecărui bărbat și el evident a decis să o convingă pe doamna sa numindu-l după ea. Semnul este imens, a venit ca o surpriză, dar fiecărui localnic îi place să îl vadă pe Ed aici și întotdeauna a fost un vecin perfect”, a declarat un vecin de-al artistului pentru The Sun.

Ed Sheeran s-a însurat cu iubita sa din copilărie, Cherry, în cadrul unei ceremonii secrete, organizată pe proprietatea lui, înainte de Crăciun.

Sheeran este un cântăreț și compozitor muzical englez. Crescut în Framlingham, Suffolk, s-a mutat în Londra în 2008pentru a urma o carieră muzicală. La începutul anului 2011 a lansat un album independent extins, „No. 5 Collaborations Project”, care a atras atenția unor artiști precum Elton John și Jamie Foxx. În acel an a semnat și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.